Laat je ondersteunen door Reiki. Een behandeling en een serie van behandelingen geeft precies dat wat je nodig hebt. Inzichten, diepe rust en een krachtige nieuwe energie.

Het eerste wat mensen zeggen als ze van de tafel komen is hoeveel ontspanning ze hebben gevoeld. Rust in het hoofd en in het lichaam. Vanuit die ontspanning kan er veel in gang gezet worden. Zo draagt Reiki bij aan heling op verschillende lagen. Boosheid en zorgen ebben weg, je kan dichter bij je gevoelens komen, op een zachte manier. Er komt ruimte.

Vorm

Bij een Reikibehandeling leg ik mijn handen neer op je hoofd, buik en rug, in een vaste volgorde van handposities. Elke handpositie duurt ongeveer vijf minuten.

Bij de behandeling lig je -gekleed- op de Reikitafel, een zachte massagetafel. En je ervaart wat de behandeling je brengt. Wat je kan voelen bij Reiki? Dat is afhankelijk van de persoon en het moment. Misschien voel je mijn handen warm worden, de energie stromen. Misschien ervaar je diepe rust of juist veel energie.

Als er iets speelt in je leven, heeft dat de tijd gehad om op te bouwen. Als je wil dat het lichter wordt, mag dat ook de tijd hebben. Traditioneel gezien begint een Reikibehandeling altijd met een vierdagenbehandeling. Zo geef je jezelf de kans en de ruimte om te herstellen, verandering in gang te zetten.

Meer lezen over wat Reiki is, dat kan hier.

Wat brengt het?

Een vierdagenbehandeling is een boost aan energie. Het geeft je precies dat wat je nodig hebt. In vier dagen maak je een start van je proces en zie je vaak meteen wat er in gang gezet is. Je ziet wat er anders mag; en je merkt wat er al veranderd is.

voor wie

Je kan altijd Reiki ontvangen, of je je nou gezond en fit voelt of juist niet goed in je vel zit..

“ik ben nog steeds aan het nagenieten van mijn Reikivierdaagse. Er is zoveel opgeschud, waar ik niet eens wist waar het vast zat. Onze gesprekken hebben me ook goed gedaan. Ik wou maar zeggen: grote Dankjewel- Merel.

“het voelde enorm helend en ondersteunend met veel warmte, en ik kon ineens ook van alles loslaten voor mijn gevoel. Ik voel me bevrijd van overtollige ballast.”- Saskia.

“Ik heb in het verleden vaker behandelingen ontvangen maar nooit vier dagen achter elkaar. Ik heb nu zelf ervaren wat een verschil het maakt of je een enkele behandeling ontvangt of vier in vier dagen tijd. Wat een verschil. Elke behandeling heb ik anders ervaren. Het is een proces waar ik doorheen ben gegaan.

Sinds de laatste behandeling ben ik actief, opgeladen en voel ik de vrolijkheid weer terug. Ook erg fijn, er is veel met rust in mijn hoofd. “- Simon

“Het is alsof alle stukjes weer in elkaar vallen. Ik ben er weer – helemaal”.– Miranda.

Startpakket

Bestaat uit:

 • intake
 • vier maal (op vier dagen) een uitgebreide Reikibehandeling
 • nagesprek
 • en een fijne kruidenthee
 • vier maal 90 minuten rust en aandacht voor jou
 • inclusief BTW

€325

Vervolg

Bestaat uit

 • een uitgebreide Reikibehandeling
 • nagesprek
 • en een fijne kruidenthee
 • 90 minuten rust en aandacht voor jou
 • inclusief BTW

€85

afspraak maken